پایش کتابخانه دانشکده دندانپزشکی

دومین نشست پایش کتابخانه‌های مراکز با حضور مدیریت محترم اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی، ریاست کتابخانه مرکزی و مدیران دانشکده دندانپزشکی در روز دوشنبه 97/9/12 برگزار گردید.

در این نشست که در راستای تحقق ارتقای کمی و کیفی کتابخانه‌های مراکز برگزار شد مقرر گردید با توجه به کمبود نیروی انسانی نسبت به درخواست جذب نیروی طرحی کتابدار از سوی دانشکده اقدام لازم به عمل آید. همچنین مصوب گردید دانشکده دندانپزشکی فضایی را جهت سالن مطالعه کتابخانه اختصاص دهد و نسبت به تهیه لیست اقلام مورد نیاز به همراه برآورد قیمت تجهیزات و ارائه درخواست به مدیر محترم اطلاع‌رسانی پزشکی اقدام نماید. درخصوص به‌روزرسانی زیر پورتال کتابخانه دانشکده و بارگذاری محتوای لازم از سوی کتابخانه مرکز اقدام به‌عمل آید. همچنین مصوب گردید که لیست نشریات الکترونیکی مورد نیاز گروه‌ها و کتب مورد نیاز بخش اِندو، آرتو و بیماری‌های دهان در اولویت تهیه قرار گیرد.

پایش دندانپزشکی

پایش دندانپزشکی ۱