تقدیر از کتابداران دانشکده‌ها و مراکز آموزشی ، درمانی در هفته کتاب - کتابخوانی و روز کتابدار

در راستای تقدیر از زحمات کتابداران ارجمند دانشگاه و مقارن با هفته بزرگداشت کتاب - کتابخوانی و روز کتابدار مدیر محترم اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه و سرپرست محترم کتابخانه مرکزی با حضور در محل کتابخانه‌های دانشکده‌ها و مراکز آموزشی درمانی ضمن قدردانی از زحمات همکاران محترم، همدلی و همکاری حاکم بر مجموعه به بررسی امکانات، چالش‌ها و مشکلات موجود پرداختند .  ایشان همچنین با اهدای هدیه و لوح تقدیر از مساعدت مجدّانه همکاران سپاسگزاری نمودند . لازم به ذکر است از زحمات همکاران محترم شاغل در کتابخانه مرکزی دانشگاه نیز در محل کتابخانه تقدیر به عمل آمد.

daneshkade

کتابخانه‌های دانشکده پزشکی - م.آ.د امام رضا(ع)

e-ali

کتابخانه‌ م.آ.د امام علی(ع)