دسترسی آنلاین به 30 هزار عنوان کتاب پزشکی و برنامه uptodate و ژورنال به صورت آنلاین از طریق سامانه مدیلیب در شبکه داخلی دانشگاه ها

ایجاد ارتقاء کیفی در نظام سلامت و درمان کشور بی گمان نیازمند ارائه راهکارهای نوین مدیریتی و هم راستا با تحول این نظام در سراسر کشور می باشد ، لذا در همین راستا با پیشرفت تکنولوژی و فناوری اطلاعات، سامانه آنلاین مدیلیب ، با همکاری و مشاوره جمع کثیری از متخصصین حوزه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی، اساتید دانشگاههای علوم پزشکی توانسته است سامانه آنلاین مدیلیب را در تمام رشته های پزشکی طراحی و در اختیار جامعه پزشکان و متخصصان قرار دهد.

دسترسی های موجود در مدیلیب :

1-      دسترسی کاملا آنلاین و بدون نیاز به نصب به برنامه UpToDate با قابلیت جستجو و لینک به رفرنس های موجود

2-     دسترسی کاملا آنلاین و بدون نیاز به نصب به بیش از 30 هزار عنوان کتاب به تفکیک 80 رشته پزشکی ، پیراپزشکی و دندانپزشکی

3-     دسترسی کاملا آنلاین و بدون نیاز به نصب به مجموعه ژورنال های روز دنیا

برای استفاده از محتوای سامانه نیاز به نصب هیچگونه برنامه جانبی نیست و بعد از ورود کاربر از آدرسwww.medilib.ir  به سامانه به راحتی میتواند در کمترین زمان ممکن از محتوای سامانه به صورت آنلاین و در تمامی سیستم عامل های مختلف اعم از:  IOS ، MAC ، Android , Windows استفاده نمایید.

برخی از مهمترین قابلیتهای سامانه آنلاین مدیلیب :

1-      آپدیت و اضافه شدن متوالی کتابها به صورت هفتگی

2-     بروزرسانی متوالی بانک اطلاعاتی برنامه UpToDATE

3-     قابلیت بوک مارک کردن صفحات کتاب جهت دسترسی های راحتر بعدی

4-     قابلیت انتخاب کتابها به صورت گلچین در یک دسته بندی جدید در پروفایل کاربری

5-     قابلیت کپی برداری از تصاویر و متن کتابها با قابلیت edit برای تهیه اسلاید

6-     جستجوی عبارات مورد نظر در کتابها

7-     قابلیت پرینت صفحات کتابها با انواع چاپگرها

8-    و ...

رسالت سامانه آنلاین مدیلیب به‌ عنوان یک پرتال تخصصی ، توانائی بخشیدن به کاربران خود در ابعاد گوناگون علم پزشکی است. ارائه اطلاعات در زمینه‌های مختلف و ایجاد ارتباط با تولیدکنندگان اطلاعات و یا دارندگان آن در حوزه‌های علم و آموزش ، بهداشت و درمان و ... به همراه ایجاد بستری مناسب جهت انجام عملیات موردنیاز کاربران ، هدف اصلی ما در مدیلیب است .