دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان اسلام در سال ۲۰۲۰ در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در جایگاه نهم قرار گرفت.

نتایج رتبه بندی دانشگاه‌های جهان اسلام در سال ۲۰۲۰ منتشر شد و ۴۶ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان ۲۸۲ دانشگاه از ۲۶ کشور اسلامی در این لیست حضور دارند . دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی حاضر در لیست در رتبه نهم قرار دارد.

رتبه بندی دانشگاه‌های جهان اسلام می‌تواند با نشان دادن نقاط ضعف و قوت دانشگاه‌ها بر اساس هر معیار، جایگاه هر دانشگاه را در بین کشورهای اسلامی نشان دهد و اساس هدف‌گذاری و سیاستگذاری دانشگاه‌ها قرار گیرد.