مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی ضمن اعلام این خبر عنوان کرد بر اساس انتشار آخرین نتایج رتبه بندیEssential Science Indicator
دکتر احسان صادقی عضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با
محاسبه مقالات پراستناد در زمره پژوهشگران برتر سال ۲۰۲۱ قرار گرفت. اسامی
این پژوهشگران از بروندادهای علمی استخراج می شوند که از نظر استناد و سال
انتشار در نمایه Web of Science جزو ۱% برتر به شمار میروند
دکتر فاطمه رجعتی ضمن تبریک به ایشان ابزار کرد تمامی تلاش خود را
به کار خواهیم گرفت که بستر لازم برای موفقیت های علمی و پژوهشی برای
تمامی اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه فراهم آید.
استاد بهداشت مواد غذایی
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
مرکز تحقیقات عوامل محیطی موثر بر سلامت
پژوهشکده سلامت
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه