افتتاح رسمی سالن آمفی‌تأتر کتابخانه مرکزی دانشگاه پس از پایان عملیات تعمیرات و بازسازی

مدیر اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه سرکار خانم دکتر رجعتی، از افتتاح رسمی سالن آمفی‌تأتر کتابخانه مرکزی خبر داد. بنابر اظهارات ایشان طی سنوات گذشته سالن آمفی‌‌تأتر کتابخانه مرکزی دانشگاه به دلیل فرسودگی فضای فیزیکی و تأسیسات برقی از مدار خارج گردید.

عملیات تعمیرات و بازسازی سالن از ابتدای سال ۱۳۹۹ به همت معاونین محترم تحقیقات و فناوری وقت و تحت حمایت ریاست محترم دانشگاه آغاز گردید.این سالن با ظرفیت ۱۶۲ نفر به عنوان یکی از سالن‌های همایش اصلی دانشگاه در تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۲۲ و همزمان با برگزاری مراسم هفته پژوهش رسما افتتاح و به بهره‌برداری رسید. زحمات و تلاش‌های همکاران محترم معاونت تحقیقات و فناوری و کتابخانه مرکزی در این راستا شایسته تقدیر است.