اخبار

دومین جلسه کمیته وبومتریک در تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۱۰ با حضور ریاست محترم دانشگاه و مسئولین مربوطه برگزار گردید.

seo

در این جلسه ضمن بررسی رتبه بندی و شاخص های یک وبسایت آکادمیک کارآمد و پویا، آقای دکتر بهرامی مدیر محترم اطلاع رسانی گزارش و آنالیزی از قابلیتها و مشکلات سایت دانشگاه در مقایسه با سایت سایر دانشگاهها کشور ارائه نمودند. در این جلسه با راهنمایی های ریاست محترم دانشگاه در خصوص رفع مشکلات موجود تمهیداتی اندیشیده شد. همچنین مقرر گردید تمامی واحد های زیر مجموعه دانشگاه در بروز رسانی محتوای وبسایت فارسی و انگلیسی، در اسرع وقت اقدامات لازم را انجام دهند. از دیگر موضوعات مطرح شده در جلسه میتوان به ایجاد صفحات شخصی برای تمامی اعضای هیئت علمی، افزایش تعداد تفاهمنامه دانشگاه با موسسات علمی معتبر دنیا و اجرایی نمودن آنها و ارائه راهکارهای اعضای کمیته در بهبود شاخص های وبومتریکس اشاره کرد.

خبر

۲۳ دی ۱۴۰۲ ۰۹:۵۲