مسابقه "ولایت خورشید" با موضوع غدیرخم برگزار می شود

* سلام بر عید ولایت و امامت ، سلام برصاحب ولایت خورشید، سلام بر ریسمان نجات بخشش، سلام بر امیرالمومنین حضرت علی (ع) و قدوم مبارکش و سلام بر دریای خروشان غدیر که تا همیشه ی تاریخ پیروز بر تمامی فتنه هاست . *
مرکز مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه به مناسبت فرارسیدن عید سعید غدیرخم مسابقه "ولایت خورشید" را با موضوع غدیرخم ویژه اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می کند.
 سوالات مسابقه :

📍واقعه غدیر در چه سال و در چه روزی اتفاق افتاد ؟

📍آیه ی تبلیغ را بیان نمائید؟ (متن و ترجمه)

📍منظور از ثقلین چیست؟

📍آیه ی اکمال و ترجمه آن را بیان کنید؟

📍اولین صحابه ای که در روز غدیرخم ولایت حضرت علی(ع) را تبریک گفتند که بودند؟

گفتنی است مهلت ارسال پاسخ پنجشنبه ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۲ می باشد و به قید قرعه به ۵ نفر از افرادی که بهترین و کامل ترین پاسخ را به پرسش های فوق بدهند جوایزی اهدا خواهد شد.

ضمنا" شرکت کنندگان در این مسابقه می توانند پاسخ های خود را همراه با نام و نام خانوادگی و شماره تماس ، به پیام‌رسان ایتا به شماره ۰۹۱۸۸۳۹۰۹۴۴ ارسال نمائید.